Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Koselig husmannsplass i Todalen ledig for leie påska 2019.

Elinor Bolme Måndag 4. mars 2019

Toril Redalen og Eduard Ortega har sendt oss eit lite prospekt med eit utleigeobjekt i perioden 1. – 30. april 2019, som ligg sentralt i Todalen. Dei har totalrenovert den gamle husmannsplassen like ved kirka, og ønsker no å leige den ut i kortare periodar.

 

Skortinnj er et gammelt hus med mye sjel, der mye av det gamle interiøret er bevart. Huset har tre soverom med 4-6 sengeplasser, flunkende nytt bad med minibadekar, og nyrestaurert kjøkken og stue. Ved vinduet mellom stue og kjøkken er det et hyggelig og stort rundbord med utsikt  der man samtidig kan holde den som lager mat med selskap. Bordet har plass til 8.

I stue, kjøkken og bad finnes det varmekabler samt peisovn i stue og nystue. I nystua står det også en god sovesofa som kan slås ut som dobbeltseng.

Eiendommen er inngjerdet, den har en platting med mulighet for å sette ut utemøblement, bålpanne og grill.  På vestsida av huset står et lite lekehus på stolper med sandkasse under. Skortinnj har et svært hyggelig nabolag, og ligger sentralt med kort vei til prærie, skog og li, elv, fjord, kirke og butikk. Fra seng og frokostbord skuer man utover åker, fugl og fjell.

Huset er i første omgang ledig for leie i perioden 1.4 -30.4 2019,

Etter påske kan videre ukesleie eller eventuelt et lengre leieforhold avtales hvis de rette leietakerne melder seg.

For info om pris, leievilkår og ledige leieperioder, ta kontakt med Toril og Eduard på: tredalen@hotmail.com eller mobil 41 47 86 09.

Under er et bildegalleri som viser «livet på innsiden». Foto privat.

Først publisert: 4. mars 2019, 06:00 - Sist oppdatert: 3. mars 2019, 21:05