Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Klar for nye oppdrag

Elinor Bolme Sundag 19. april 2015

StudioSaksen ble opprettet som enkeltmannsforetak i 2009, etter at hobbyen til Kristine og Alf Inge Ulvund ble satt litt mer i system og Kristine begynte å ta på seg små fotooppdrag for slekt og venner. Flere og flere har fått øynene opp for hennes lille foretak, og oppdragene har blitt mange og allsidige i årenes løp.
I 2012 ble foretaket momspliktig og totalomsetningen i 2014 var på 120.000 kr. Det er ei økning på ca 30% i forhold til 2013.
Målet for 2015 er i følge Kristine selv selvfølgelig å fortsette i samme sporet; fornøyde kunder, positiv utvikling og framdrift, i et splitter nytt studio i garasjen hjemme på Urvoll.

I mars ble det nye studioet i garasjen ferdigstillt. Her er det bedre plass og alt ligger til rette for god og morsom fotografering.
Planene om studio i garasjen startet for flere år siden, men det har vært ett spørsmål om tid og penger forteller Kristine. På bakgrunn av ett godt fotoår i 2014 kunne drømmen endelig realiseres.
-Min gode mann Alf Inge har gjort en fantastisk jobb, skryter hun. Det aller mest er det han som har gjort, mer eller midre frivillig
Vi var i tillegg så heldig å få god hjelp at vår nabo Thomas Strømme i starten. Han har bidratt med både god kunnskap og velvilje og fortjener en stor takk!

Det nye studioet er på vel 20 kvm og er tidløst og praktisk innredet. Det er varme i gulvet og godt arbeidslys.

Sist helg hadde hun det første oppdraget i sitt nye studio, en bukett søte russejenter. Nå står konfirmantene for tur, men de blir for det meste fotografert utendørs. Vi har tidligere omtalt lokasjonen på låven på Trudvang, og her er det fortsatt muligheter for å ta bilder om en vil ha det litt mer rustikke i bakgrunn, forteller Kristine.

Under er et galleri fra bygging av nytt studio, og innvielse med de første kundene. Alle foto Studio Saksen.

 

Publisert: 19. april 2015, 16:47