Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Kammerpike Edit har menyen klar – med ein spesial for 17. mai!

Jon Olav Ørsal Onsdag 12. mai 2021

På Todalshytta fell brikkane på plass, ein etter ein, og no er menyen klar til å presenterast for publikum, fortel Arve Evensen som er vertskap på Todalshytta.  – Ein rask kikk på menykartet avslører at «Kammerpike Edits SPISERI», som restauranten kalles, har litt av kvart å by på.  Her finn du Ethelberts Ulendte, som er viltlasagne med lokal hjort,  eller Klepper Halles Landing, som er dagens ørret/laksefìlét.  Men du finn også mykje anna godt på menyen – både kjøtt, fisk og fugl.  Nedafor finn du heile menykartet….

17. mai spesial – «Lort Phillips flaggmeny»
På 17. mai har kokken Kalle komponert ein eigen 3-retters meny som er ein grunnlovsdag verdig både når det gjeld pris og smak. Startar med ein god forrett med Skagen toast, og fortsett med ein hovudrett der det bys på indrefilet av norsk okse med grønnsakpure, stekt sopp, løk, gulrot, stekte poteter, og Sandemanns portvisnssaus som tilbehør.  Til avslutning serveres det Pannacotta med friske bær til dessert.  Alt dette får du for kr 499,- på nasjonaldagen!

Her kan du faktisk velje mellom 3 borsettingar når du vil spise.  For å bestille går du berre inn på bookingsida og bestiller antal og tidspunkt – eller du bestiller direkte på telefon til Arve – tlf 929 97 550.  Fram til hytta opnar for fullt, er restauranten open frå onsdag til søndag i tidrimmet 13:00 – 21:00. 

Velkomen til å prøve menykartet vårt, seier Kalle Kopponen som er kokk og Arve Evensen som er vertskap. Foto: Jon Olav Ørsal

Nedafor finn du heile menykartet. Som sagt så finn du her litt for ein kvar gane, og menykartet er delt i 4 grupper – ei for hovudrettar, ei for lunsjrettar, ei for deg som berre er litt småsvolten og ei for dessertar.  Det er mange artige og gode rettar som blir presentert på kartet – berre namna på rettane er verdt ei lita studie: 

Her kan du studere menye – vi trur det finns noko for ein kvar gane?

 

Publisert: 12. mai 2021, 16:24