Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Julemiddag i eldremiddagen

Julemiddag i eldremiddagen

Reidar Østvik Fredag 10. desember 2010

På onsdag 7/12 holdt “Eldremiddagen” sin Julemiddag for todalingene i Sanitetshuset, og rundt 24 godt voksne todalinger og folk fra nabolaget møttes for en storveies hyggelig og godsmakende førjulsmiddag. Våre kjære og dyktige vertinner og mesterkokker hadde pyntet og forberedt sammenkomsten på alle vis til riktig julestemning, og bød på en meny bestående av juleribbe og medisterpølser, med tilbehør av surkål, rødkål og sylta gresskar, som virkelig løftet stemningen. Til dessert fikk vi deretter riskrem med rød saus, og så kremkake med friske bringebær til kaffen.

Dagens valgte sanger hadde mye god julestemning, og samlingen ble avsluttet med at formann Martinus Torvik overrakte damene på kjøkkenet hver sin blomst som takk for innsatsen gjennom året. Han kunne ellers fortelle at institusjonen Eldremiddagen i løpet av året 2010 tilsammen hadde servert 600 middager til sine venner. Dette er et arrangement og en innsats for folket her i bygdene som det står stor respekt av, og som vi setter stor pris på.

Takk til ledelse og vertinnene!

Bodil, Jorunn, Grete og Brit som sto for førsteklasses mat og vertskap. Foto: Reidar Østvik Martinus overrekker kjøkkenstaben velfortjente blomster. Foto: Reidar Østvik
Publisert: 10. desember 2010, 05:53