Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Torsdag: Jon Schau kjem til Todalshytta

Jon Olav Ørsal Onsdag 17. august 2016

Torsdag kveld kl 20.00 kan du høre og sjå Jon Schau i hans nye show «En Gal Mann vender hjem» på Todalshytta i Todalen. – Jon Schau er tilbake på humorscena og gjestar altså Todalen med sitt show på ein slags førpremiere, før han dreg i gang sine forestillinger på Chat Noir i Oslo fra 16. september og utover hausten.

JonSchau2

Det blir ein slags førpremiere i Todalen før forestillingane på Chat Noir startar i september. Foto:Anita Søderlind Andersen

Forestillingen er skapt av Jon Schau i samarbeid med Kåre Nybakk. Dette er den 3. forestillinga dei lagar saman, og no er dei i gang med «finpussen» av programmet med tanke på haustens forestillinger på Chat Noir.

Frå diverse presseklipp har vi saksa:
“Jon Schau er endelig tilbake!
– Han er kåret til Norges morsomste mann 2 ganger, han er nominert til Komiprisen 7 ganger, vinner av Gullruten for beste humorprogram på tv.
– Han omtales som en legende i standup- miljøet i Norge.  Han har, så vidt vi vet- aldri satt opp en forestilling uten å bli nominert til en eller annen pris.
– Mange mener dette er Jons beste forestilling, og det sier ikke så rent lite..
– Når Jon nå kommer tilbake til humorscenen, så er det bare passende at tittelen på forestillingen er «En Gal Mann vender hjem».”

JonSchau_plakat2

På Todalshytta opnar dørene for servering kl 19.00 medan showet med Jon Schau «En Gal Mann vender hjem» startar kl 20.00. Billetter kjøper du ved inngangen.

VærmeldingTorsdag

…og vi borgar for ein fin sommarkveld! Illustrasjon frå yr.no

Publisert: 17. august 2016, 08:56