Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Jeger og fisk med kart og kompass- og skyteopplæring

Jon Olav Ørsal Laurdag 30. mai 2015
Surnadal Jeger- og fiskeforening inviterer til opplæring i bruk av kart og kompass og til nybegynnerkurs i jaktskyting. Dette er ting som kan være nytting å kunne, enten du har tenkt deg på jakt eller om du berre vil ut i naturen og vil være trygg på at du skal finne hjem igjen – eller tilbake til hytta om du blir overrasket av dårlig vær.
Kurs i kart og kompass
Kurset i praktisk bruk av kart og kompass arrangeres av kvinneutvalget i Surnadal Jeger- og fiskerforening. Sted: Lørdag 6. juni klokka 09-13 på Nordmarka skisenter. Kurset er åpent for alle. Det egner seg for alle som trives med å ferdes ute i naturen, sommer som vinter, uansett om man bruker naturen til jakt eller rekreasjon. Kunnskap om bruk av kart og kompass gir økt trygghet og er nyttig og viktig for alle. Bli med du også!
Det blir teori innendørs etterfulgt av praktiske øvelser under veiledning ute etterpå. Kursledere er Ove Magne Aasen og Anders Magne Ormset. Arrangøren låner ut kompass.
 dameskyting2
Skyting for nybegynnere
Fire mandager framover arrangerer kvinneutvalget jaktskyting for nybegynnere på Angråmyra. Også dette er et arrangement som er åpent for alle, både kvinner og menn som kan tenke seg innføring  i praktisk skyting. Det vil bli to kvelder med hagleskyting og to med rifleskyting. Første kveld mandag 1. juni klokka 18-21 er det hagla som er i fokus. Ta gjerne med eget våpen, men dette kan også lånes av arrangøren. Salg av ammunisjon.
Velkommen til trivelige skytekvelder med litt teori og mye praktisk trening under kyndig veiledning av Tonje Fuglås Kvendbø.
Publisert: 30. mai 2015, 10:19