Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Janne Rangnes ny konseptutvikler for Talgø MøreTre

Elinor Bolme Torsdag 28. mars 2019

Talgø MøreTre styrker sin stab i salgs- og marketingavdelingen og har ansatt Janne Rangnes (39) i ny stilling som konseptutvikler, marked. Janne kommer fra stillingen som salgs- og markedssjef i Svorka, og vil være på plass for fullt etter ferien melder de i en pressemelding.

 Talgø MøreTre har opplevd mange år med stor vekst og et stadig økende fokus på oppgaver innen salg og markedsføring. Både volumvekst, nye produkter, nye markeder og nye forretningsområder krever økt profesjonalisering og ny kompetanse inn i selskapet for å møte utfordringene videre.

Janne kommer fra stilling som salgs- og markedssjef i Svorka der hun de siste 4 årene har hatt personalansvar for salg og kundeservice i tillegg til markedsføringsansvaret for selskapet. I Talgø vil Janne gå inn i stilling som konseptutvikler, marked ved hovedkontoret i Todalen. Hun jobbet tidligere i mange år i Amfi Kreativ som prosjektleder sammen med marketingsjef i Talgø, Heid Snekvik.

-Vi er svært glade for å få med Janne inn i vår videre satsning, og vi vet vi får en svært kompetent medarbeider som vil bringe oss videre, sier Heid Snekvik.

-Jeg kjenner Janne godt fra før og vet hva hun står for faglig og personlig, og føler meg trygg på at vi blir et slagkraftig team med fornyet energi som vil utfylle hverandre godt. Janne var et førstevalg for oss så vi er svært tilfreds med denne ansettelsen.

Janne Rangnes har hatt gode år i Svorka og er takknemlig og ydmyk for den tiden hun har delt med dyktige medarbeidere der. Samtidig gleder hun seg til å ta fatt på nye oppgaver i en bedrift i stor fart og med mange oppgaver som appellerer gjennom en kreativt orientert rolle.

-Jeg gleder meg nå til å bli med å utvikle eventyret Talgø videre, sammen med energiske og fremtidsrettede kolleger i Talgø, sier Janne Rangnes.

 

Publisert: 28. mars 2019, 20:48