Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Mandag: Inviterer til foredrag og inspirasjonskveld med Kristin Folsland Olsen

Jon Olav Ørsal Sundag 19. januar 2020

Kårvatn Fjellutstyr inviterer til handlekveld og foredrag med den eminente fotografen og turentusiasten Kristin Folsland Olsen! Kristin vil ha et motiverende og engasjerende foredrag om toppturer og andre spreke, sære og jordnære turer hun har gjennomført! Bli med og bli inspirert! – Handlekvelden starter 15.00, og foredraget som er gratis, starter kl. 19.30. Dette skjer mandag 20. januar i butikken på Kårvatn, forteller Fredrik Thoresen Sletten hos Kårvatn Fjellutstyr. 

Kristin Folsland Olsen er en dyktig foredragsholder – nå kommer hun til Kårvatn. Foto: NRK

Litt fakta om Kristin for den som ikke kjenner henne:
– Kristin er fotograf og foredragsholder, og har sitt virke basert på gjennomføring og formidling av turer og naturglede. Hun har skrevet flere bøker, og bildene hennes kan du stadig vekk se på trykk i friluftsmagasiner og andre riksmedier som for eksempel Aftenpostens A-magasin. Hun har vært på flere heftige ekspedisjoner, blant annet en 80 dagers ekspedisjon til Baffin Island. Denne turen resulterte i en flott bok, og et tv-program som ble sendt på NRK. Vil du lese mer om Kristin, så kan du ta en kikk på hennes hjemmeside  eller på Instagram @kristinefolsland – Kristin er en dyktig formiler, så dette foredraget bør du få med deg!

Før foredraget starter blir det altså handlekveld som starter kl. 15.  Denne kvelden har Kårvatn Fjellustyr svært fordelaktige priser på alt av topptur-utstyr, med 25-50% rabatt og rabatt på egne merkevarer:  30% rabatt på CrazyIdea, 30% rabatt på Sir Joseph og 25% rabatt på skallbekledning fra Arcteryx. Ta med deg turinteresserte venner oppfordrer Kårvatn Fjellutstyr på Facebook! 

 

Publisert: 19. januar 2020, 13:08