Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Innerdalen – eit populært turmål

Bjørn Gunnar Ansnes Måndag 12. desember 2022

UT.no har publisert den årlege oversikten over kva for  turistforeiningshytter i Norge som er mest besøkt i turguiden UT.no. På femteplass finn vi Kristiansund og Nordmøre (KNT) si hytte i Innderdalen, nemleg Innerdalshytta.

«I skarp konkurranse med over 550 andre turistforeningshytter, så er det moro å se at en av hyttene som tilhører medlemmene i Kristiansund og Nordmøre Turistforening (KNT) kommer så langt opp på listen», seier daglig leder i KNT, Roar Halten.

«Jeg tror det er mange faktorer som gjør at Innerdalshytta er blant hyttene som mest folk søker etter. Ikke minst er det mange som har Innerdalen på lista over steder de har lyst til å besøke. Innerdalstårnet er nok et fjell flere har lyst å bestige» held han fram.

Søker ny styrar

KNT er for tida på leiting etter ny styrar som kan drifte Innerdalshytta i sommersesongen. «Dette kan være en enestående sjanse for en fjellentusiast å drive en av landets mest profilerte turistforeningshytter», seier Halten. Innerdalshytta har 80 senger fordelt på tre bygg i Innerdalen. Utanom sommersesongen er hytta open for sjølvbeteningsdrift.

«Det er bare å ta kontakt for den som er interessert i å være med å drive Innerdalshytta», seier Roar Halten. «Dette er ikke en sjanse som dukker opp ofte, og nå gjelder det å kaste seg på muligheten mens den er der», avsluttar han.

Er dette noko for det? Ta da kontakt med:

Daglig leder KNT, Roar Halten – roar@knt.no 950 81 118

Styreleder KNT, Eirik Gudmundsen – eigudmun@online.no 908 89 703

 


Medlem i Todalen.no –


 

Publisert: 12. desember 2022, 12:57