Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Informasjon frå kulturavdelinga og Surnadal kino

Bjørn Gunnar Ansnes Torsdag 15. april 2021

I ei pressemelding i går ettermiddag, informerer kulturavdelinga i Surnadal kommune om at søknadsfristen for kulturmidlar 2021 er 30.april. Same frist gjeld for å søkje om  leige av idrettshallen, gymnastikksalar ved skulane og symjehallen, for skuleåret 2021/22. I tillegg informerer dei om at Surnadal kino opnar dørene att frå og med fredag 16.april. 

Ved å trykke på lenka finn du søknadsskjema både for kulturmidlar og leige: Søknadsskjema

Surnadal kino kan freiste med følgjande filmar:

Felix på ville veier

OM FILMEN: Katten Felix og pappaen hans (Bastian) har lenge bodd i en høyblokk i byen. En dag, nysgjerrig på omverdenen, bestemmer Felix seg for å forlate hjemmet for å finne et legendariske katteparadis. Pappa Bastian må ut på leting etter Felix, overvinne frykten og forene seg med fortiden.

Felix på Ville Veier bringer seerne inn i en farge fylt og vakker animasjonsverden med god musikk, som drar både barn og foreldre inn. Det bys på lett humor og en spennende historie som passer alle.

Billettar kan du kjøpe her: Felix på ville veier

Prosjekt Z

OM FILMEN: En gjeng filmstudenter tar med seg tre arbeidsledige skuespillere til et nedlagt motell i den norske fjellheimen for å lage zombiefilm. Deres fiksjon blir brått virkelighet når en ukjent skapning begynner å terrorisere filmsettet.

Billettar kan du kjøpe her: Presjekt Z

Publisert: 15. april 2021, 16:00