Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Info om bredbånds-tilførselen til Todalen

Jon Olav Ørsal Tysdag 4. mars 2014

Svorka Aksess kommer her med litt informasjon om utbyggingen av bredbåndstrafikken til Todalen. I en epost skriver drifts- og kundekonsulent Espen Røv at tilføringen av bredbånd i dag er tilkoblet fiberkabelen fram til Hjellnes, og at det videre arbeidet med å føre fiber fram til Todalen vil starte til sommeren.

I eposten skriv Espen Røv: » I dag ble all bredbåndstrafikk fra Todalen lagt over på den nye stamlinja vår på fiber. Fiberen ble skjøtt ferdig og terminert på masta på Hjellnes i går etter flere arbeidslag har jobbet i lengre tid med å dra fiberkabelen dit. Å legge all trafikk over til ei ny stamlinje ble gjort mulig på grunn av omleggingen som ble gjort tidligere, og vil sørge for en mye større kapasitet og en bedre leveringskvalitet inn til Todalen i forhold til da det gikk over flere radiohopp til Surnadal og ut på internett.

Svorka planlegger å starte innsalget og byggingen av fiber med både TV og høyhastighetsbredbånd til private og bedrifts-kunder når det nærmer seg sommeren, i første omgang byggefeltet i området Kvennsetøran, dersom vi får nok bestillinger. Flere områder i Todalen blir vurdert bygd ut etter hvor enkelt det lar seg gjøre og selvsagt interesse i årene som kommer. Mer informasjon kommer når det nærmer seg sommeren, men det er ikke noe i veien for å melde interesse til oss allerede nå på telefon 07165 eller epost: aksess@svorka.no

 

Publisert: 4. mars 2014, 23:04