Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Imponerte igjen

Elinor Bolme Torsdag 4. september 2014

Tirsdag kveld vart det stinn brakke ved Talgø sitt utstillingssenter ved Gammelfabrikken. Rundt 85 ansatte i Amfi Drift AS var da nok ein gang på besøk hos Talgø AS. Sist Amfi Drift var på Gammelfabrikken var i forbindelse med senterledersamling i Surnadal våren 2013. Denne gangen var det driftsledere fra alle Amfi driftede senter i hele landet samt regionsjefene som var samlet for faglig påfyll.  De har årlig en felles samling der selskapets drift, økonomi, sikkerhet, vedlikehold og en god porsjon sosial omgang står på et fullspekket 2-dagers program. Med jevne mellomromm avholdes disse samlingene hos hovedkontoret til AMfi Drift i Surnadal.

image

John Moe guidar her region øst.

Talgøansatte var denne kvelden vertskap for Amfi, og alle fikk en times omvisning både ute, inne, oppe og nede på Gammelfabrikken, og de imponerte nok en gang de fremmøtte med sin utstilling og imøtekommenhet.

image

John Moe forklarer g-fix systemet som Talgø har patent på. Jørn Johansen fra BB-senteret er litt skeptisk.

Maten var det Thon Hotel Vårsøg som stod for, og de disket opp med et smakfullt koldtbord. Etterpå ble det litt underholdning fra Torstein Snekkvik og Rune Dalager. Noe som også fallt i smak hos det mannsdominerte publikumet.

bilde

Torstein Snekkvik i en minikonsert.

image

Underholdningen fallt i smak.

 

 

Publisert: 4. september 2014, 21:49