Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Viltmeny på Hjortfesta

Jon Olav Ørsal Fredag 6. desember 2013

Laurdag kveld 20.00 startar Hjortfesta 2013, og da inviterer festsjef Ragnar Halle til en meny med stor bredde i forskjellige viltrettar. Han kan by på rettar av hjort, elg, rådyr i forskjellige variantar og fiskrettar av både aure og røye. Todalen.no tok ein tur innom fredag kveld, og da var det full sjau med førebuingar i Ungdomshuset.

Alt er heimlaga - her viser Anita Talgø salater og sauser som Beret Aslaug Langli har laga.  Foto: Jon Olav Ørsal

Alt er heimlaga – her viser Anita Talgø salater og sauser som Beret Aslaug Langli har laga. Foto: Jon Olav Ørsal

Gjestekokk og kjøkkensjef Kjell Arve Vikavoll hadde full kontroll på kjøkkenet, og delte ut oppgåver til resten av gjengen med både matlaging, tilrigging, serviettbretting og dekking. Han røpet også at det skal være koldtbord, med både varm og kald mat, men fundamentet i menyen er nok viltgryta som serveres med godt tilbehør.

Ragnar Halle fortel at det enno er ledig bilettar til feste. Disse selges på Matkroken L. Hals fram til kl 15.  Resten av billettane selges eventuelt ved inngangen. Ragnar Halle er kontaktperson og kan kontaktes på telefon 986 57 743, dersom det er behov.

Odd Arne Vikavoll, Elmer Talgø og Even Langli brukar sin spisskompetanse på serviettbretting.  Foto: Jon Olav Ørsal

Odd Arne Vikavoll, Elmer Talgø og Even Langli brukar sin spisskompetanse på serviettbretting. Foto: Jon Olav Ørsal

Først publisert: 6. desember 2013, 05:00 - Sist oppdatert: 8. desember 2013, 00:55