Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Har du lyst til å lære litt mer om fotografering?

Jon Olav Ørsal Torsdag 26. oktober 2017

Da har du sjansen til å henge deg på fotokurset til Surnadal fotoklubb. Surnadal Fotoklubb arrangerer nemleg fotokurs lørdag 4. november kl 12.00. Kurset holdes i lokalene til Brannstasjonen i Røtet. Dette er et kurs for dei som ønsker å lære litt mere enn bare å ta bilder på auto, skriver fotoklubben i kursinnbydelsen. Dersom datoen ikke passer så blir det en sjanse til – samme kurset kjøres også søndag 26. november.

På kurset tar vi det helt grunnleggende, og tar en enkel innføring i hvordan du kan bruke andre innstillinger enn «auto» på ditt kamera. Vi forteller og viser enkelte hvordan du kan bruke innstillingene P A S M på ditt kamera. Vi vil bruke en Powerpoint fremvisning som inneholder både tekst og video.  Det er en fordel om du tar med deg eget kamera, da vi kan ta noen praktiske oppgaver ute, står det i innbydelsen.

For påmelding –  gå inn på fotoklubbens Facebookside eller på hjemmesiden www.surnadalfotoklubb.no.  Kursavgift kr 500,- pr deltaker.  Du kan også ta kontakt på telefon dersom du ønsker mer informasjon eller vil melde deg på – du treffer Kari på telefon 911 34 389 eller Ronny på 908 48 070.  Alle er velkomne til å bli med på kurs – benytt sjansen til å lære litt mer om fotografering!

 

 

 

 

 

Publisert: 26. oktober 2017, 08:58