Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Har du hermetisk frukt og grønt av overgod årgang?

Jon Olav Ørsal Tysdag 27. november 2018

I forbindelse med det kunstprosjektet vi har omtalt i artikkelen lenger nede på siden, ønsker Siri og Toril merkverdig nok å låne ulike glasskrukker med hermetisk frukt og grønt som har stått langt over sin tenkte bruksdato. Krukkene skal inngå som rekvisitter i et verkstedsmiljø i utstillingen HUNGER. Utstillingen vises på Trøndelag Senter for Samtidskunst i Trondheim fra 1. desember 2018 ut januar 2019. 

Har du noe slik i kjelleren er det av stor interesse. Innholdet må være i en slik forfatning at du ikke tenker du skal spise det uansett. Glasskrukkene vil bli plassert i romtemperatur. Vi vil merke glassene dine med navn under, og ta godt vare på dem. Så vil vi tømme dem, vaske dem og returnere dem klar til et nytt «fruktår» etter endt utstillingsperiode. – Vi blir utrolig takknemlig for alle bidrag.  Skrukkete plommer er langt oppe på ønskelista! 

Henvendelsen gjelder først og fremst hermetikklager i bygda Todalen og nære omegn. Bare ta kontakt på epost tredalen@hotmail.com  eller telefon 41 47 86 09 (Toril), så kan Siri komme å hente godsakene i løpet av dagen eller onsdag etter avtale.»

Alt godt, 
Siri Skjerve og Toril Redalen 
Prosjektleder og kurator for 
prosjekt HUNGER

Publisert: 27. november 2018, 20:23