Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Har du en god historie du vil dele med Bente?

Jon Olav Ørsal Torsdag 8. mars 2018

Bente Maalen budde i si ungdomstid fleire år i Todalen.  Senere gikk veien til Trondheim og for så vidt ut i den store verden for å studere. Nå er Bente for lengst tilbake i Trondheim og har etablert seg i filmbransjen.  I dag fikk vi epost fra Bente og spørsmål om vi kunne være med og bidra til å komme i kontakt med todalinger som har en god historie på lur – hun er nemlig med på et filmprosjekt om livet på bygda. Bla om og les hva Bente skriver, hun utfordrer nemlig todalingene til å bli med….

«Som reserve-todaling er det naturlig å se mot Todalen når jeg trenger å komme i kontakt med utadvendte, trivelige folk med en god historie på lager – og vilje til å by på seg selv. 
Sammen med en filmregissør fra Kristiansund utvikler jeg for tiden en film om livet på bygda. Siden vi ikke har lyst til å sitte og mene og tro hvordan livet på bygda arter seg, så vil vi ut og finne de gode historiene. Og spesielt historiene fra ungdomshuset.
Har du en god historie du vil dele med oss? Vi er på utkikk etter både morsomme, triste, rørende, fine pinlige og sprø historier fra festene og samlingene på ungdomshuset. Jeg har hørt en og annen historie fra Todalshelga også, så om du sitter på noe gull derfra må du gjerne dele. Vi er ikke nødvendigvis bare på utkikk etter fyllehistoriene eller humoren, men om noen fikk sitt første kyss, ble fridd til, ble dumpet, et eller annet som kan røre lytteren på en eller annen måte, så er vi interesserte.

Allsidig bruk av ungdomshuset – på dette bildet er det korsong. Arkivfoto Jon Olav Ørsal

 I førte omgang ønsker vi å gjøre lydopptak av historien, men det kan være aktuelt å filme etter hvert. Lydopptakene skal brukes i en liten presentasjonsfilm som skal vises i slutten av mars, vi må derfor ha opptak av historien før 20. mars. Vi skal være behjelpelig med å ta opp også.
Presentasjonsfilmen skal ikke vises offentlig, men det blir selvfølgelig anledning til å se den. 
Om du er interessert i å hjelpe oss, send meg en e-post på bente@maalen.no eller finn meg på facebook»

Tar du utfordringen, så ta kontakt med Bente på e-post: bente@maalen.no – jo før jo heller!

Publisert: 8. mars 2018, 21:29