Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
HAMOS beklager

HAMOS beklager

Elinor Bolme Torsdag 3. mai 2012

Karin Helen Halle har vidaresendt oss ein epost frå Torstein Grønningen i HAMOS til Surnadal kommune angåande litt kluss i tømminga denne veka. Som dei fleste fekk med seg kom ikkje søppelbilen som annonsert i aktivitetskalenderen i går. Dette fordi det er nokre innklemte rauddagar som lagar litt krøll.

Grønningen skriv: Her kommer litt informasjon om feil i tilsendte tømmekalendere for Surnadal. Dette gjelder dersom noen ringer og har spørsmål. Vi beklager feilen som har oppstått.

 Surnadal: Her er det feil i tømmekalender for rute 83, restavfall.  Her står det også at det skulle vært tømming i går, men den er flyttet til i dag. De har nå ukestømming, men dersom noen får problemer så kan de sette med ekstrasekk på ruta ved neste tømming.

Kalenderen blir rettet på nettutgaven.

 

Surnadal 2: Samme feil som over gjelder også for rute 82 og 83 i forbindelse med innkjøring etter pinse (uke 22). På tilsendte tømmekalendere er ikke dagene forskjøvet. Rute 82 kjøres onsdag (ikke tirsdag) og rute 83 kjøres torsdag (ikke onsdag) Dette blir også rettet på nettutgaven.

 

I Surnadal er det også en felleskalender som er trykt i «Aktivitetsplanleggeren». Der er tømmedatoene riktig.

Publisert: 3. mai 2012, 19:23