Hopp under nyhetssakene

Hadde fortjent poengdeling

Elinor Bolme Måndag 12. september 2016

I kveld kom tabelleiar Clausenenga 1 på besøk på Bordholmen for å stadfeste sin posisjon i klassen J16. Heimelaget STUK hadde derimot ikkje tenkt å gi byjentene ein lett match og ein kan nok seie at STUK dominerte store deler av kampen, til tross for at dei ikkje viste årsbeste i følge oppmann Ståle Ansnes.

thumb_img_1788_1024

Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen i oransje drakter helsar på motstandar Clausenenga 1 før kampstart.

thumb_img_1793_1024

CFK 1 gjekk opp i ledelsen etter 30 minutt av første omgang, med ein av få sjansar mot mål.

thumb_img_1795_1024

Men det blir frispark til STUK rett etterpå. Emma Sæther sett ballen i krysset på tverrleggar, men ballen var dessverre ikkje inne.

thumb_img_1798_1024

Marit Ingeborg Ansnes hadde mange store sjansar framfor målet, men fekk dessverre inga utteljng i dag. Ho er forøvrig toppscorar i denne klassen i år, med totalt 13 mål så lang.

thumb_img_1791_1024

Temperaturen på sidelinja var til tider engasjerande. I andre omgang fekk CFK inn 2-0 etter ca 65 minutts spel.

thumb_img_1808_1024

STUK svara med 1-2 fem minutt etterpå og dominerte resten av kampen. Jentene kjempa godt, og hadde nok fortjent eit uavgjort resultat.