Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Gode resultater i Flatåscupen

Gode resultater i Flatåscupen

Knut Haugen, IL Søya. Sundag 12. desember 2010
Lørdag 11 og søndag 12. desember deltok Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen med to G14-lag og ett G16-lag i Flatås Julecup i Kotenghallen på Rosten (Trondheim).   Dette er en stor cup som spilles over fire helger i november og desember.  Deltakerlagene var stort sett fra Trondheim og omegn, og vi var eneste klubb fra Møre og Romsdal.
 
Vi var forberedt på høyt sportslig nivå og tøff motstand, men åpningskampene ga oss tro på egne ferdigheter.  Begge våre G14-lag vant sine kamper mot henholdsvis Heimdal og Utleira.  I løpet av lørdag ettermiddag hadde begge lagene samlet nok scoringer og poeng til å gå videre til sluttspillet.  Sterk prestasjon!  
 
Og senere på kvelden var det G16 sin tur.  Og de startet på samme måte som de yngste, nemlig med seier.  2-1 mot Nardo var overbevisende, med kollektiv jobbing og stor aggressivitet.  Og da det ble seier hele 8-0 mot Kolstad 4 i neste kamp hadde vi godt håp om sluttspill.  Men med stortap mot Buvik i siste kamp, samtidig som de øvrige resultatene gikk mot oss ble det likevel ikke sluttspill.
 
Søndag var det kvartfinaler for G14-lagene.  Dessverre ble det tap for begge våre lag, med 1-2 for lag 1 mot Flatås 1 i kjempespennende kamp (Flatås scoret like før slutt i tilleggstiden) og tap for lag 2 med hele 0-5 mot Kattem 1. 
 
Men likevel en kjempemessig innsats av våre lag i Flatås Julecup, som gir oss god grunn til å være optmister med tanke på guttelaget
i kommende sesong. 
 
 
Brage Hauglann Talgø spilte meget godt for G14 og var en av lagets beste i Flatås Julecup. 
 
G16-laget før kampen mot Nardo.  F.v. John-Kjetil Gagnat, Ola Talgø, Marcus Lundquist, Markus Nerdal Søraas, Mats Seljebø, Ola Haugen Ansnes og Lars Kristian Øyen Kvande.
 
 
 
Publisert: 12. desember 2010, 23:53