Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Gi din stemme til «Publikums Hederspris»

Gi din stemme til «Publikums Hederspris»

Jon Olav Ørsal Fredag 6. januar 2012

Lørdag 28. januar arrangeres «Idrettens Festkveld» i kulturhuset. Det blir en lokal idrettsgalla med Surnadal Idrettsråd som arrangør. Denne kvelden skal det mangfoldet i det rike idrettslivet i kommunen synliggjøres, med heder til både utøvere og ildsjeler. Der skal blan annet «Publikums Hederspris» utdeles, og her har du sjangsen til å avgi din stemme ved å sende e-post til leder@surnadalir.org . Listen over nominerte kandidater kan du laste ned som her.

I tillegg har juryen nominert 3 personer til hver av prisene «Årets Prestasjon» og «Årets Ildsjel», som alle er invitert til å komme på Idrettens Festkveld. Fram til selve arrangementet er det kun de nominerte selv og juryen som kjenner til hvem dette er. Juryen har fått inn over 20 forskjellige kandidater å velge mellom til de tre prisutdelingene, og de har hatt en utfordrende og viktig jobb.

Surnadal har et meget rikt og mangfoldig idrettsliv, og det er mange som gjør en fabelaktig stor og viktig frivillig innsats både på og utenfor idrettsarenaen, der langt flere enn årets 3 vinnere fortjener en pris. Men Surnadal Idrettsråd håper gjennom nominasjonene å gi velfortjent heder og ære til flest mulig. Vinnerne avsløres under festkvelden lørdag 28. januar. Juryen består av Ola Inge Sæther (juryleder), Line Strandheim Nordvik, Øyvind Magnor Bøe, Jan Schei, Lilli Husby og Ingebrigt G. Moen.

Under ”idrettsgallaen” i Surnadal Kulturhus vil vi også få se et utsnitt av den lokale idretten. De 13 medlemsklubbene idrettsrådet representerer tilsammen hele 4.645 medlemmer. Med andre ord er 78% av kommunens befolkning  medlem i et eller flere idrettslag. Dette er desidert høyeste andel av samtlige kommuner i Møre og Romsdal, og viser til fulle at Surnadal er en aktiv idrettskommune. Alle klubbene i Surnadal Idrettsråd skal vises fram i en presentasjon der 2 representanter fra hver klubb skal delta i en spennende innmarsj i starten av arrangementet.

Billettsalget er godt i gang, halvparten av Storstua er allerede utsolgt, så det gjelder å ta turen til Surnadal Kulturhus eller til www.billlettluka.no for å skaffe seg billett så raskt som mulig, for å få best mulig plass. Billettprisen er kr 250,-  inkludert enkel servering av mat og drikke. Det er forventet at Idrettens Festkveld vil vare bortimot 3 timer, der det blir en lengre ”minglepause” midtveis.

Roar Strand og Siri Marte Hollekim blir kveldens programledere, og ellers står både ordfører Mons Otnes og representanter for Møre og Romsdal Idrettskrets på gjestelista. Idrettsrådet vil gjerne oppfordre folk til å gå over brua til Vårsøg Hotell etter arrangementet, der kjøkkensjef Ida Dønheim frister med egen ”Idrettsmeny” i restauranten denne kvelden.

Publisert: 6. januar 2012, 19:17