Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
G12 allerede i gang

G12 allerede i gang

Knut Haugen, IL Søya Sundag 6. februar 2011
Lørdag 5. februar var det trening for G12 i Surnadal Idrettshall. 12 unge fotballgutter møtte til årets første treningsøkt, under ledelse av oppmann / ass. trener Ola Magne Nordvik.  Det var en ivrig og lærevillig gjeng som møtte til trening. Først var det viktig basistrening med pasningsøvelser, og etterpå vanlig spill mot to mål. Med ca 14-15 spillere tilgjengelig blir det sannsynligvis påmeldt to 7-er lag i årets G12-serie. Dette blir løst ved en viss overlapping mellom lagene (spiller ikke kampene på samme dag), samt at noen 2001-spillere (G10) også hospiterer på G12 i en del treninger og kamper. 
 
Vi er ellers glad for at Tor Vang har sagt seg villig til å være trener for G12, men han må ha med seg 1 eller 2 trenere til skal vi få til det sportslige tilbudet vi ønsker.  Håper derfor at noen av foreldrene (i Søya eller Todalen) melder sin interesse til fotballgruppa så snart som mulig. Ola Magne Nordvik og Gunn Karin Vang blir oppmenn/lagledere.
 
Neste trening for G12 blir i hallen lørdag 26. februar (kl 1130), og deretter annenhver lørdag i mars. Lørdag 12. februar er det jentene sin tur i idrettshallen, da J12 skal ha sin første treningsøkt for året. Her er det Svein Inge Kvande og Nils Bæverfjord som er trenere.
 
Komplett oversikt over bruken Søya’s treningstider i idrettshallen utover finner du her.
 
 
 
 
 

 


Publisert: 6. februar 2011, 11:19