Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Full trøkk på Bygg-Reis-Deg 2019

Jon Olav Ørsal Torsdag 17. oktober 2019

Det er jamnt med folk og stor interesse for våre produkt, fortel marketingsjef Heid Snekvik når vi spør korleis det går på Bygg Reis Deg 2019 på Lillestrøm.  nettportalen til messa rapporterer om besøksrekord for første dag på messa, med over 10.000 innafor dørene.  Talgøkonsernet eksponerer sine produkt på 2 stander i år – ein stand for element og støyskjermer og ein stand MøreRoyal-produkter, der den nye kolleksjonen Concise Collection har fått mykje plass. 

Heid fortel at det har gått slag i slag med relevante kunder – entreprenører – arkitekter – byggkjeder som spesielt har vist stor interesse for Concise Collection, den kolleksjonen med tak og kledning med skjult montering.  Det nye tretaket har fått stor fokus. Det er aktuelt for nye moderne hus og hytter, og passer godt sammen den nye kledningen. 

Bjørn Hauglann intervjues av en journalist frå Fremtidens Byggenæring.

Hør og sjå intervju med Bjørn Hauglann på Byggfakta.no

Rune Moe, Ulf Bromander, Frank Hoff og Frode Kvist sørvar kundane som er innom. Foto: Talgø Marketing/HS

– Ellers venter vi i spenning på utdelingen av Byggenæringens Innovasjonspris, seier Heid. Talgø MøreTre er nominert til denne prisen nettopp for utviklingen av Concise Collecsion, og det ville vært stas å fått den prisen. Men vi får leve i spenning et døgn til, den blir nemleg delt ut på fredag her på messa. 

 

 

 

Først publisert: 17. oktober 2019, 16:12 - Sist oppdatert: 18. oktober 2019, 07:43