Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Fortsatt mye å glede seg til

Elinor Bolme Laurdag 8. november 2014

I kveld er det storveies konsert på Surnadal kulturhus med OnklP & De Fjerne Slektningene. Bandets første singel «Styggen På Ryggen» kom ut 22. september og albumet Slekta II kommer den 27. oktober, så her blir det nesten rykende ferske musikkhits som blir servert på deres norgesturne. Bandet kjører for fulle hus på de fleste steder i landet, men her i Surnadal er billettsalget noget labert.

I en pressemelding fra Surnadal kulturhus står det: I januar 2014 slapp OnklP & De Fjerne Slektningene singelen «Panderosa» og gav med det den første smakebit på noe som skulle bli et todelt prosjekt over ett år. Debutalbumet ble sluppet 16. mai til gode kritikker, og siden har bandet bevist seg å være et av våre sterkeste liveband gjennom utallige konserter og festivaler over hele landet. Selv om den første turen er over har røyken på ingen måte lagt seg. Fulle av pågangsmot, faenskap og det beste av brygg går OnklP & De Fjerne Slektningene med hodet først inn i neste kapittel uten fungerende bremser eller hjelp. Albumet Slekta II slippes 27. oktober og det skal feires med ny norgesturne!

Ideen om OnklP & De Fjerne Slektningene oppstod i en røykfull nightliner et sted mellom Zürich og København, og med produsent/gitarist Johan Larsson, trommis Tommy «Manboy» Akerholdt (Turbonegro, Silver), bassist Knut-Oscar Nymo (Oslo Ess), gitarist/vokalist Åsmund Lande (Oslo Ess), keyboardist Simen Stensland og rapper Pål «OnklP» Tøien var lineupen komplett. Bandet albumdebuterte i midten av mai 2014, og denne høsten er de klare med kapittel to. Oppfølgeren Slekta II slippes mandag 27. oktober på Universal Music.

Først publisert: 8. november 2014, 08:45 - Sist oppdatert: 7. november 2014, 20:40