Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

FORTSATT LEDIGE PLASSER PÅ GRÅHAUGEN OG VAULEN.

Elsa Jensvoll Måndag 10. juli 2017

Nå er det innspurt for påmelding på barne- og ungdomsleirene. Vi har mange ungdommer som ønsker seg mange unger og ungdommer å være sammen med på leir. For å gi de som har tenkt ekstra mye en mulighet, er det fortsatt noen plasser ledig.

Leirene er fulle av aktiviteter der det aller meste forgår ute. Naturen og uteområdene er det som gjør Gråhaugen spesiell. Kveldssamlingene etter en lang dag ute i naturen er gode og koselige.

Overnattingsleirene begynner å fylles med unger fra mange sokn. Ingen grunn til å vente med å melde seg på. Ring dersom dere har spørsmål. Ungdomslederne finner stadig nye og spennende aktiviteter.

På Tweens og ungdomsleir, får du helt sikkert oppleve nye utfordringer og gode opplevelser sammen med kjente og ukjente.
Vidar Rygh (prest i Surnadal) blir med på ungdomsleiren.

  • Mini-dagsleir: For dei som er fødd 2007-2010, og ikke ønsker overnatting.  Datoer: 26. – 30. juni. I år har dagsleiren en litt annen form – for å lese invitasjonen, trykk HER!
  • Overnattingsleirer: For de som er fødd 2006-2009. Datoer: 31. juli – 2. august og 11. – 13. august.
  • Tweensleir med overnatting: For de som er fødd 2003-2006. Dato: 26. – 28. juli. Invitasjonen til overnattingsleirene finner du HER.
  • Ungdomsleir på Vaulen: For dei som går på ungdomsskulen. Dato: 7. – 9. august. Invitasjonen til ungdomsleiren finner du HER.

BLI MED PÅ FEIRING AV 10-ÅRS JUBILEUM!

VEL MØTT TIL GLADE OG GODE DAGER PÅ GRÅHAUGEN OG VAULEN.

Publisert: 10. juli 2017, 20:54