Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Førpremiere på «Tre nøtter til Askepott» i dag

Bjørn Gunnar Ansnes Laurdag 6. november 2021

i dag er det førpremiere på den storslagne nyinnspelinga av den årlege nasjonaltradisjonen «Tre nøtter til Askepott» på Surnadal kulturhus. Førpremieren tek til klokka 14:00. Fredag 12. november klokka 18:00 følger dei opp med Norgespremiere på same film. 

«Tre nøtter til Askepott»

Trailer: «Tre Nøtter til Askepott»

OM FILMEN: Tre nøtter til Askepott er en storslagen nyinnspilling av julens årlige nasjonaltradisjon. Bli med Askepott inn i snøtunge skoger, og opp på det gnistrende norske høyfjellet i hennes kamp mot den onde stemoren. Astrid Smeplass spillefilmdebuterer i hovedrollen som Askepott, med seg har hun et stjernespekket og fargerikt skuespillerlag. Det blir et heseblesende ritt, briljant bueskyting og selvfølgelig – slottsball med vanvittige kjoler og en solid porsjon magi.

Bli med Askepott inn i snøtunge skoger, og opp på det gnistrende norske høyfjellet i hennes kamp mot den onde stemoren. Astrid Smeplass spillefilmdebuterer i hovedrollen som Askepott, med seg har hun et stjernespekket og fargerikt skuespillerlag. Det blir et heseblesende ritt, briljant bueskyting og selvfølgelig – slottsball med vanvittige kjoler og en solid porsjon magi.

Billetter til filmen kjøper du på: «surnadal-kulturhus.no

Publisert: 6. november 2021, 09:00