Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Folkemusikkrock + natur = sant

Folkemusikkrock + natur = sant

Jon Olav Ørsal Sundag 24. mars 2013

Dette blir tøft! Dette gleder vi oss til! Tuva Syvertsen med bandet Valkyrien Allstars skal fylle uterommet mellom fjord og fjell i Svinviks Arboret i Surnadal med sin freske, fengende og folkekjære folkemusikkrock! Folkemusikk og natur har en tett kobling historisk sett. Det er et naturlig valg for Norsk Vandrefestival å sette opp en slik konsert lørdagskvelden i festivalen. Tuva har lurt seg inn i folkesjela etter høstens ”Stjernekamp” i NRK TV.

Etter konserten byr vi på utsøkt lokal meny i festivalens Tipierestaurant i samarbeid med kokk fra Hammerstuene. Til maten blir det også et lett program, ledet av stand-up komiker og friluftsmann Håvard Utheim fra Norsk Gåsehud. Dette blir en naturnær og glad helaften fullspekka av smak og kultur! I fjor deltok hele 200 på en tilsvarende middag etter Lars Monsen og Trine Reins forestilling ”Vilt og Vakkert”.

Norsk Vandrefestival har et program med over 30 ulike arrangementer i kommunene Halsa, Surnadal og Rindal for turglade folk i alle aldre. Tipierestaurant både fredag og lørdag kveld og åpen kafé alle festivaldager i Svinviks Arboret med smak av natur. Teltleir ved basen, fint for familier. Masse aktivitet for barn og unge!

Hold av helgen 2.-4. august, vi lover innholdsrikt program med mye å velge i! Norsk Vandrefestival arrangeres for 4. gang. I 2012 hadde festivalen 2000 besøkende. Hovedbasen var da lagt til Igeltjønna i Rindal.

Publisert: 24. mars 2013, 13:52