Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Flytter hjemover for jobb på Talgø

Jon Olav Ørsal Torsdag 26. november 2020

En stadig økende etterspørsel etter elementer fra Talgø Bygg har medført behov for utvida kapasitet på prosjekteringssiden, og vi har nå ansatt Emil Haugen Ansnes som teknisk tegner hos oss. Emil er opprinnelig todaling, 26 år ung og utdanna prosjektingeniør, skriver Talgø på hjemmesiden talgobygg.no.

Emil har alltid hatt stor interesse for teknisk tegning og søkte derfor utdannelse innen maskinteknisk design etter lærlingetiden. Han kommer nå fra jobb som prosjektingeniør for Wood Group Norway/INOVYN Norge AS, hvor han har jobbet med utvikling av utstyr og fasiliteter, samt vedlikehold og modifikasjon relatert til prosessanlegget. For deg som kunde og oss som arbeidsgiver er det ekstra betryggende å vite at Emil alltid setter godt samarbeid i høysetet, for best mulig utførelse av prosjektene han er involvert i.

Talgø har med ansettelsen av Emil fått styrket kompetansen innen teknisk tegning ytterligere, og har nå et sterkt team på eget hus, som kan bistå innen produksjon og salg av støyskjermer, fasadeelement, landbruksbygg, hus og hytter.

Emil er klar for oppstart hos i Talgø i mars, og blir ønskt velkommen på laget, skriver Talgø marketing.

Talgø er medlem i Todalen.no. 

Publisert: 26. november 2020, 20:00