Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Fiskesuppe og kunst i Bondehuset

Jon Olav Ørsal Sundag 31. juli 2016

Fiskesuppa som serveres under Stangvikfestivalen er berømt – laurdag var det stor pågang på dei to suppestasjonane i Bondehuset i Stangvik. Det var salg både ute og inne, og ville du heller ha ein fiskeburger så kunne du få det eller berre kaffe og skuffekake.

DSC_3149

Fiskesuppa gikk unna – her er uterestauranten. Foto: Jon Olav Ørsal

DSC_3150

Inne var det «fullt sortiment» – suppe, fiskeburgarar kaffeservering. Foto. Jon Olav Ørsal

Stangvikfestivalen har klart å bli lagt merke til i matvegen, og akkurat dette er med å heve festivalen saman med underhaldning av god kvalitet – og ikkje minst god marknadsføring av det heile.  – Under Stangvikfestivalen har det gått unna både med fiskeburgere og fiskesuppe.

Kunstutstilling i kjellaren
I kjellaren på Bondehuset finn du utstillinga «Tegn & Tre. Det er kunstnarane Randi Langum og Hans martin Øien som har utsilling der.  Hans Martin brukar plast, tre og metall i sitt arbeid med kunsten, medan Randi Langum viser teikningar på lerret og grafikk.

Frå kunstutstillinga i kjellaren – der Runi Langum og Hans Martin Øien hadde stillt ut sine arbeid. Foto: Jon Olav Ørsal

Da vi var innom utstillinga var det hadde Randi fått med seg Maja Skille til å sette tonar på tilværet medan ho sjølv arbeidde med tegning, slik at det vart live-underhaldning. mesta som at vegen blir til medan du går….

DSC_3165

Runi teiknar på lerret, medan Maija Skille sørger for musikalsk underhaldning til både teinar og publikum. Foto: Jon Olav Ørsal

Publisert: 31. juli 2016, 08:00