Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Fastelavn – Fellesmiddag – Forventninger

Fastelavn – Fellesmiddag – Forventninger

Reidar Østvik Onsdag 9. mars 2011

I går var det Feit-tirsdag, og i dag arrangerer Eldremiddagen sin ukentlige middag i Sanitetshuset. Jeg gleder meg, både til muligheten for en hyggelig prat med todalinger, og til en god middag laget av flinke kokker. I dag er det forresten litt ekstra i anledning Feit-tirsdagen, menyen er “Kjøtt og påsse”, som er en sikker innertier i matveien.

Det viser seg at det er fler enn meg som har tenkt det samme, tilsammen er det 27 gjester på middagen i dag, og stemningen er upåklagelig. Jeg gjør en litt nervøs sving ut på kjøkkenet for å sjekke at påssen er på plass, men kokkene Jorun og Brit forsikrer at alt er under full kontroll.

Dette blir bekreftet under serveringen, maten er herlig! Goddemt som vi blir av dette måltidet, så går praten etterpå, og kaffen kommer i akkurat rette tid. Noen sanger blir det også tid til.

I dag forteller “DRIVA” at dagens lengde har økt med 6 timer og 11 minutter siden Vintersolverv, og vi venter ellers at tjellparet som årlig hekker på verksted-taket når som helst viser seg for første gang i år.

Slikt gjør det godt å være trønder og todaling!

Publisert: 9. mars 2011, 23:20