Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Førjulsunderholdning på Nordvik

Førjulsunderholdning på Nordvik

Sverre Kjølstad Fredag 7. desember 2012

Et 20-talls personer hadde funnet veien til Nordvik forsamlingshus for å overvære underholdningskvelden med musikkorpset Blæst`n onsdag den 5. desember. Etter at Eva Tørset hadde introdusert korpset kom høydepunktene slag i slag. De startet med en vals som heter Kveld i Trollheimen, deretter Norwegian Sunset fra Flåklypa, Ut på tur, Tanta til Beate og Bred dina vida vingar. Jan Sturla Jensvold trakterte trekkspillet da (Blæstn`s Blandakor) framførte Trondheimsnatt, og (Blæstn`s jubelkor) fulgte deretter med Voi voi med tillegg av Magne Lillegård på slagverk. Etter applausen å bedømme var det tydelig at de to sistnevnte falt godt i smak blant publikum.

Så var det kaffepause, og damene på kjøkkenet vartet opp med velsmakende snitter og bløtkake. Samtidig med kaffepausen var det også loddsalg, og musikerne arrangerte en uhøytidelig bordkonkurranse.

Så entret musikerne sena igjen, og framførte blant annet Julekveldsvisa og Vårres Jul av Hans Rotmo. Så var det tid for loddtrekning, og til arrangørens overraskelse hadde musikerne med seg tinger til loddtrekningen, og til alt overmål en tårnkake. Til avslutning tok Jan Sturla trekkspillet fram, og det ble allsang med Jon Lundes nasjonalsang på Nordvik. Stor takk til Blæst`n for en uforglemmelig underholdningskveld.

Bilder fra førjulsunderholning med Blæst’n i Nordvik forsamlingshus.  Alle foto: Sverre Kjølstad

Publisert: 7. desember 2012, 12:32