Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Er du klar for Lorth Phillips fårikåldag

Jon Olav Ørsal Måndag 26. september 2022

Laurdag 1. oktober inviterer Todalshytta til fårikåldag basert på årets lam. Siste veka på september er det lang tradisjon for å lage fårikål for å smake på årets lam.  Lam som nærast er komene direkte frå fjellbeite i Trollheimen er vel noko av det ypperste du kan få som råstoff, seier Kjell Arve Vikavoll som skal sørge for at dette blir vellukka. 

Fårikål frå prima lam frå beite i Trollheimen – og nyopptekne poteter frå Ranes – kan dt bli betre? Foto Jon Olav Ørsal

På Todalshytta serverer vi fårikål ein dag kvar haust, og de gjeld det å henge seg på.  Med lam frå Trollheimsbeite og nyoppteken potet frå Ranes må det berre bli bra.  Restauranten er alt open for booking og for å bestille kan du berre klikke på linken her eller du kan ta ein telefon til Arve på 929 97 550 så er du sikra eit måltid fårikål for kr 279,-.  Restauranten er open for servering laurdag 1. oktober frå kl 14:00 til kl 18:00.  

Bestill ved å klikke på linken – eller ta ein telefon til Arve Evensen på Todalshytta. Foto Jon Olav Ørsal

Først publisert: 26. september 2022, 17:27 - Sist oppdatert: 29. september 2022, 21:46