Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

En bitteliten forening prøver noe stort

Elinor Bolme Torsdag 4. april 2019
De aller fleste i dalstrøket kjenner til  Ingvild Kårvatn og hennes brennende engasjement innen ulike frivillige og helsebringende arenaer. I helga er hun som leder av region Midt medansvarlig for Norsk Forening for Cystisk Fibrose sin opplærings-og og årsmøtehelg på Stjørdal. 
 
Region Midt har fått ansvaret som vertskap og for underholdning. -Ok, da prøver vi å spikre sammen en konsert tenkte jeg og resten av styret i region Midt Norge, forteller Ingvild. Jobben startet de allerede på oktober samtidig som Øyvind Weiseth fra Halsa deltok i Idol. -Vi sendte han en forespørsel og dermed var vi i gang.

Så lørdagkveld inntar disse artistene Amfi Hell på Scandic hotellet på Stjørdal. Dette er en dugnad, så vi er så takknemlige for at det finnes så gode og rause musikere! Artistene er fra Nordmøre og fra Stjørdal, så et fint samarbeid på tvers av fylker. 

 
Foreningen er liten, i Norge er er ca 300 stk med cystisk fibrose, en sykdom som er medfødt og kronisk, som rammer lungene og magefunksjon mest. 
-Det er tungt å drive en liten forening, og vi trenger også penger til forskning og trivselsmidler. Som mor til sønn med CF ser man behov for foreningsarbeid også opp mot Helsedirektoratet og det å stå på for nye medisiner og utvikling, forteller Ingvild. -Derfor satser vi stort på denne konserten. Den er åpen for alle som ønsker en musikalsk opplevelse. 
 
Inngang er 100-150kr for at det skal kunne være for de aller fleste.
Det er åpent for å støtte via vipps også, for de som sitter hjemme. hver en krone betyr. Vippsnummeret er 77851.
 
Se mer info her: 
https://www.cfnorge.no/nyheter/kan-musikk-bli-til-penger-i-stjordal/
https://www.facebook.com/cfnorge/videos/338154740386175/
Publisert: 4. april 2019, 21:20