Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Elisabeths Atelier er 10 år – jubileumsutstilling

Elisabeths Atelier er 10 år – jubileumsutstilling

Jon Olav Ørsal Tysdag 16. mars 2010
Elisabeth Marie Aas er «hytte-todaling» som har eget kunstatelier i Trondheim. I disse dager jubilerer hun og inviterer todalinger og andre til å stikke innom på besøk i sitt atelier og galleri i Dronningens gt 48. Elisabeth Marie Aas feirer 10 år som kunstner og driver av Elisabeths Atelier i kulturbyen Trondheim. I løpet av jubileumsåret 2010 skal det bli 2 store jubileumsutsillinger i atelieret.
Den første starter onsdag 17. mars og den neste i oktober (dato ikke fastsatt). I juni er Elisabeth festival-kunstner på Norsk Laksefestival i Surnadal ( i Kulturhuset). Elisabeth Marie Aas har malt på heltid siden 1996 og behersker flere ulike teknikker. Hun maler mest med akrylmaling på håndlaget indisk bomullspapir eller lin lerret. Hun maler mest med kniv, mindre med pensel. Farger, former, kjærlighet og det gode i verden er inspirasjonen og drivkraften sier Elisabeth.

Hun leide sitt første lokale i Holstveita i 1999, og brukte da et år på å forberede seg på åpning høsten 2000. Elisabeths Atelier flyttet til større lokaler i 2003. Elisabeths Atelier er åpent hele året med forskjellige utstillinger, temautstillinger med og uten gjesteutstillere. Atelieret ligger i Dronningens gt 48 midt i kjernen av Trondheim og er på 120 m2 fordelt på 5 rom. Inneholder 3 galleri-rom og 2 åpne rom som benyttes av kunstneren til atelier og verksted – Elisabeths Atelier.
Publisert: 16. mars 2010, 23:06