Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Elg til Stangvik kyrkje med «Jul hos aille no..»

Jon Olav Ørsal Sundag 27. november 2016

Straks er det sesong for julekonserter både i kirkerom og kulturhus rundt om kring oss.  ELG med band er nok en gang på kirketurne med «Jul hos aille no», og torsdag 1. desember kl 19.00 holder de konsert i Stangvik kirke  Dette er en annerledes julekonsert. Reportuaret med klassikere beveger seg i et julelandskap med Prøysen, amerikansk jazz via Disney, folkemusikk, gospel og noen av ELG`s egne låter skriver ELG i en e-post til Todalen.no

elg-305-x-225-jpg

Torsdag 1. desember er ELG og band på plass i Stangvik kirke – billetter kjøper du ved inngangen! Foto: ØE

Turneèn ifjor høstet taktfaste applauser og førsteklasses tilbakemeldinger i kirkene, presse og på internett. Den avsluttet med to utsolgte SolSnu konserter i Nordlandet kirke 22/12-15. Julekonserten byr på en unik musikalsk opplevelse av ELG med band, sitt musiserende uttrykk i kirkerommet. Et konsertlokale han selv beskriver som absolutt førsteklasses på alle måter. Med fjorårets julehit Jul hos aille` no` viser ELG`s tekstdybde at takknemelighet og ettertanke også er en viktig del av Julen sitt budskap. I år har han også endelig fått spillt inn, og forhåpentlig radiospillt, låten som startet det hele, Solsnu.

Bandet og crewet han har med seg er i tråd med hans ide om kortreist-kvalitets-kultur. Alle er fra eller i Kristiansund (utenom Trond Helge Johnsen). ELG og bandet skal rundt i hele fylket med sin konsert – Sunndal står på planen 5. desember, og ellers får Aure besøk den 6. desember og Norlandet kirke i Kristiansund med solsnukonsert den 22. desember.

Det står i presseskrivet at alle er fra Kristiansund, unntatt Trond Helge Johnsen. Her vil vi nok protestere litt, for Inge Bævre er på plass i orkesteret, og han tror vi at vi vil kreditere Kvanne og Todalen for!  Inge har vokst opp på Kvanne, men har feriehus i Sagen som i aller høyeste grad er i Sissigrenda og Todalen.  Med på konserten er også kona Inger Lise!  – Men uansett hvor genene kommer fra, så gleder vi oss til konserten!  Billett kjøper du ved inngangen!

 

Først publisert: 27. november 2016, 20:26 - Sist oppdatert: 1. desember 2016, 10:01