Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Elektronisk medlemsregister – selvregistrering eller trenger du hjelp…?

Michal Heimlund, Todalen I.L. Torsdag 26. oktober 2017

Todalen Idrettslag vil gjerne at så mange som mulig av medlemmene  registrerer seg som medlemmer i klubbens elektroniske medlemsregister.  Todalen IL er pålagt å ha et elektronisk medlemsregister, og benytter i  dag Klubbadmin, som er utviklet og driftet av Norges Idrettsforbund.

En kan gjøre dette ved å registrere seg i portalen MinIdrett. Her kan en  opprette en brukerprofil for seg selv og eventuelt andre familiemedlemmer.  På profilen i MinIdrett kan en selv oppdatere informasjon som adresse,  mobilnr, e-post og andre relevant informasjon.  MinIdrett kan også benyttes til registrering i andre lag og organisasjoner  i tillegg til Todalen IL, samt den kan benyttes til påmelding til  konkurranser, kursing og andre aktiviteter knyttet til Norges  Idrettsforbund.

Alle som har betalt medlemsavgift i Todalen IL i 2017 er allerede  registrert i Klubbadmin, men vi har mangelfulle data. Ved å registrere seg  via MinIdrett vil den enkelte medlem selv kunne oppdatere opplysningene om  seg selv og familiemedlemmer, slik at informasjon som for eksempel mobilnr  og e-post adresser til en hver tid er oppdatert.  I tillegg til å være medlemsregister, benyttes dataene også som  dokumentasjon for søknader til offentlige støtteordninger som tippe- ,  anleggs- og kulturmidler.

For alle som ønsker, så bistår vi gjerne på Søndagsmiddagen med T.I.L. på  Ungdomshuset.  Men prøv gjerne på egenhånd, med hjelp av beskrivelsen som følger ved å klikke på linken til «MinIdrett»

Publisert: 26. oktober 2017, 17:33