Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Eldremiddag med filmvisning

Eldremiddag med filmvisning

Reidar Østvik, (tekst og bilder) Fredag 15. mars 2013

Sist onsdag var det igjen samling til Eldremiddagen, denne gangen med til sammen 23 gjester. Kokkene Karen Johanne og Grete bød på svinesteik og prostinnens aprikosfromasj, fulgt av kaffe og nystekt kringle, som falt godt i smak hos gjestene. Et viktig bidrag til den gode stemningen var at vi hadde tinget spesielt besøk denne gangen, av Eistein og Dagmar Bæverfjord. Eistein viste først en film, som han har laget sammen med rehabiliteringsgruppen ved Surnadal Sjuke- og Aldersheim: ”På tur med Rehab”.

Prosjektet omhandler en tur som noen ledere ved avdelingen arrangerte høsten 2012 for folk som av en eller annen sykdomsårsak hadde vært gjennom en periode som pasient ved heimen. Opplegget, gjennomføringen og de viktige tankene som ble presentert av ledere og deltakere gjennom turen gjorde filmen til en fin opplevelse som gjestene satte pris på.

Etter filmen gav Eistein en liten intimkonsert på trekkspillet, som også var meget populær, og han måtte love å finne veien innover hit også senere. Nå er det igjen ett middagsmøte til før påske, og det blir onsdag 20. mars. Så blir det opphold fram til 3. april.

Publisert: 15. mars 2013, 17:35