Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Eldrearbeiderprisen til Bæverfjord

Jon Olav Ørsal Onsdag 3. desember 2014

Tirsdag arrangerte Surnadal pensjonistlag tradisjonell  julemiddag på Nordmøre folkehøgskule. Under julemidagen er det også tradisjon å utdele Eldrearbeidsprisen i regi av Eldrerådet. Denne gangen var det ildsjelene i Hyggekroken i Bæverfjord som fikk prisen, som vart delt ut av ordfører Lilly Gunn Nyheim.  Reidun Østvik, som er medlem i Eldrerådet har sendt oss en e-post, der hun skriver om prisutdelingen:

«Eldrerådet i Surnadal kommune velger hvert år en verdig mottaker til ELDREARBEIDSPRISEN, og denne gangen ble det HYGGEKROKEN i Bæverfjord som ble valgt. Vi vil fremheve ildsjelene bak HYGGEKROKEN Jane Svensli og Jostein Foss, og 20-25 gjester får nyte godt av smørbrødene som Jane Svensli smører annen hver onsdag. Jostein Foss er kasserer og finansene blir til i fellesskap med håndarbeid av flere slag som de lodder ut, Dette syntes vi var et fantastisk foretak som beboerne i Bæverfjord setter stor pris på, og vi i Eldrerådet er stolte av vi kan være med å støtte opp om arrangementet. Lykke til videre Jane og Jostein. Hvis noen vil undersøke om dette er sant så bare dra en tur til Beverfjord en onsdag.
Hilsen Reidun i Eldrerådet»

Reidun_LillyG_7480

Reidun Østvik og ordfører Lilly Gynn Nyheim. Arkivfoto: Jon Olav Ørsal

Eldremiddagen i Todalen tar pause til over nyttår:
Reidun har også oppsummert Eldremiddagen i Todalen, og benytter anledningen til å takke for deltakelsen i år og ønske alle en riktig god jul:
«Onsdag 26, november serverte Eldremiddagen i Todalen god julemiddag med 25 gjester både fra Kvanne, Surnadal og Todalen. Det var som valig ribbe og medisterkaker med alt som hører til, og dessert var riskrem med rød saus, og tilslutt en kopp kaffe med mandelmakroner. Vi sang sanger som hører julen til, og ikke minst må nevnes at Juleverset ble sunget av veteraner som kunne den. Det ble en hyggelig og verdig avslutning på året 2014, og vi ønsker alle våre gode gjester velkommen på det nye året 2015.»

Publisert: 3. desember 2014, 08:52