Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Ein aften med Frode Alnæs

Elinor Bolme Måndag 1. august 2016

Frå Bøfjorden blir vi påminna om storkonsert med Frode Alnæs den 10. september i Bøfjorden grendahus. Billettsalget er no i gang fortel Kay Edvin Sættem Nessæther i ein epost til redaksjonen:

Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Han er også en sanger med særpreg. I mer enn 30 år har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk og sitt smittende humør.

Etter mer enn 30 år bak seg som profesjonell musiker, har han spilt det meste med de fleste. Frode er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” og verdenskjente ”Vitae Lux”. Høsten 2013 utga Frode soloalbumet «Envy The Man»: En pop-plate fylt med vakker og variert musikk, både ballader og svingende up-tempo låter. Også her har Frode skrevet all musikken selv – og synger selv. Og i mars 2016 er han aktuell med instrumentalalbumet ”Kanestrøm”.

Frode har komponert operaen ”Donna Bacalao” og levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. Frode er også kjent for sine programlederroller på TV og i ulike kultur- og næringslivsarrangement.

Han er allsidigheten selv! Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum!

Med seg til Bøfjorden har Frode en av Norges beste bassister, Per Mathisen. Sammen forfører de med sin musikalitet og spilleglede, og publikum vil få oppleve et variert repertoar fra hele Frodes karriere – alt fra vakre instrumentalballader til gamle og nye hits. Og med Frode Alnæs som frontfigur blir det alltid mye fantastisk gitarspill og mye godt humør.

Kjøp billettar her!

Ved spørsmål rundt billettkjøp og konserten; ta kontakt med Kay på mobil: 41416373

Publisert: 1. august 2016, 13:06