Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Din pensjon i fokus

Elinor Bolme Torsdag 13. mars 2014

Surnadal Sparebank inviterer alle interesserte til ein temakveld med fokus på pensjon og de ulike ordningene som berører emnet i banken på Skei onsdag 26. mars kl. 19.00. Bør jeg spare selv? ved Gunnar Birkevold, Eika Kapitalforvaltning.

Det står mykje i media om Folketrygden, at den er vorte dårlegere og dårligere, og at folk må være obs på dette. Alle arbeidstakere har krav på pensjonsordninger gjennom jobben, som skal spes på det de får fra det offentlige. Det vi ser, er at desse ordningane vil gi eit  heller beskjedent tillegg når den tid kjem. Mange vil derfor få ein ubehageleg overraskelse den dagen dei går av med pensjon, og få atskillig mindre å rutte med enn forventea, skriv salgsleder Liv Dalsegg i Surnadal Sparebank.

Banken vil derfor vil gi tips og råd om kva du sjølv kan gjere,  for det er heldigvis muligheiter for det. Derfor er det er spesielt viktig at den som er UNG nok ser viktigheita av dette. Så fra du er 30 år og oppover er det mykje nyttig informasjon å få med seg på Temakvelden, anbefaler ho.

Etter at  fagpraten er ferdig er det på tide å kose seg litt: Ida Dønheim viser korleis ein lagar sin egien sushi og tapas, og det vil bli vist dame- og herremotar fra butikker på Amfisenteret.

Servering: Idas tapas selvfølgelig, og gratis adgang!

Sjå her for plakat: Banktreff_flyer.

Meir info på www.bank.no, og meld deg på!

Publisert: 13. mars 2014, 16:26