Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Det bygges på Nordvik…

Det bygges på Nordvik…

Sverre Kjølstad Torsdag 17. oktober 2013

I den senere tid har det vært stor aktivitet på anleggsektoren på Nordvik. Arne Gjeldnes har vekslet mellom tomta til Anja Nordvik og Morten Haga, og restaurering av avkjørselen til Slettnesveien. Denne avkjørselen har ikke vært god, og spesielt på vinterføre har det mange ganger vært problematisk og komme inn på F.V. 671. Anleggsvirksomheten krevde flytting av posthuset og en garasje, noe Ola Røe tok seg av.

Når det gjelder tomta til Anja og Morten er grunnen av en slik beskaffenhet at arbeidet må utføres i oppholdsvær. I likhet med de andre tomtene i Solliveien er det leire, og dette er masse som ikke egner seg å jobbe med når regnet høljer ned. Bare så synd at tomtearbeidet ble stoppet i en gunstig værperiode i september. Her ble det utvist maktarroganse fra kommunen pga. at entreprenøren ikke hadde klargjort papirene selv om Anja og Morten hadde ventet på gravemaskin i lengre tid.

I dag kom det ny gravemaskin til Nordvik fra Mikkelsen Maskin, og de skal planere tomta til Jenny Klinge og Råg Mikkelsen. Når de er ferdige med dette blir det grøfting av Slettnesveien og avslutning av nevnte avkjørsel.

Nordvik har nå i lengre tid vært inne i en gunstig periode med heimflytting av ungdommer som i en periode har vært fraværende her på stedet. I tillegg har også andre ungdommer bygget eller kjøpt hus på Nordvik. Dette er veldig positivt for et lite samfunn som Nordvik består av.

Først publisert: 17. oktober 2013, 05:00 - Sist oppdatert: 16. oktober 2013, 22:32