Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Bygg Reis Deg 2013 – Talgø med nyhetsbombe!

Bygg Reis Deg 2013 – Talgø med nyhetsbombe!

Jon Olav Ørsal Onsdag 16. oktober 2013

Talgø er på plass på den store byggevaremessen Bygg Reis Deg på Lillestrøm for å lansere en revolusjonerende nyhet: G-FIX – som er et system for innfesting av utforinger ved hjelp av klips, – uten boring og skruing. Systemet gir økt fleksibilitet og halverer monteringstiden. I tett relasjon med byggevarekunder, proffkunder og leverandører har kompetanse, erfaring og mangeårig jobb ledet fram til dette nyskapende produktet som Talgø med stolthet står bak.

I det første dag på BRD går mot slutten, kan vi konstatere at det har vært en strålende dag på  alle måter, seier marketingsjef Heid Snekvik til Todalen.no. Standen vår har vært full av folk,  og våre folk har kjørt demoer for det nye G-FIX-systemet i hele dag. Tidvis har det vært kø for å komme inn på standen for å ta nyheten i nærmere øyesyn, seier Snekvik. Responsen har vært veldig god og tilbakemeldingene tilsier at folk synes dette er et smart system. Presentasjonen er gjennomfør, med både animasjoner, vareprøver, demobord, brosjyrer, utstillingsdisplay og veggdekorer som tilsammen sørger for å understøtte budskapet fra våre menn – som for anledningen er kledd i moteriktige G-FIXskjorter.

Fabrikksjef Elmer Talgø sier seg veldig godt fornøyd med det nye produktet, og Georg Aune som er hjernen bak G-FIX-systemet kan puste letta ut over at i alle fall første del av svenneprøven er unnagjort. Nå blir det spennende å følge det patenterte produktet videre på messa, og ikke minst i fasen etterpå når produktet skal ut i den store verden, seier Snekvik til slutt.

Først publisert: 16. oktober 2013, 19:09 - Sist oppdatert: 17. oktober 2013, 15:41