Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Blir marketingsjef på Talgø

Blir marketingsjef på Talgø

Jon Olav Ørsal Torsdag 8. juli 2010

Fra Talgø Invest har vi fått pressemelding om at Heid Snekvik er ansatt som marketingsjef, som er en nyopprettet stilling. Snekvik kommer fra reklamebyrået Amfi Kreativ i Surnadal, der hun har vært gründer og daglig leder og nå sist har hun jobbet som utviklingssjef i byrået. Hun starter i jobben som marketingsjef i Talgø fra 1. oktober 2010.

Heid Snekvik, 38 år fra Kvanne vil fra 1. oktober 2010 gå inn i nyopprettet stilling som marketingsjef i Talgø Invest AS. Hun vil få hovedansvar for all markedsføring i våre selskaper MøreTre AS, T-komponent AS, Talgø Møbelfabrikker AS samt våre Byggmakkerbutikker. Stillingen rapporterer til konsernsjef Terje Talgø, og Heid vil inngå i bedriftens lederteam, som sammen skal skape blest om etablerte kvalitetsvarer, samt fremtidsrettede og spennende nykommere- over hele Talgø-fjøla. Talgø skal gjennom denne satsningen løftes videre inn i den tøffe konkurransen bransjen har å by på.

Talgø Invest er inne i en positiv og ekspansiv fase med stor vekst (23% så langt i år) som konsernledelsen spår vil fortsette. En økt profesjonalisering på profilerings- og markedssiden vil være avgjørende for å lykkes med nye produkter og mot nye målgrupper. Talgø vil forsterke sin solide merkevare gjennom profilering av både MøreTre og T-komponent under Talgø-navn og -logo for fremtiden. Dette arbeidet vil bli en naturlig del av marketingsjefens ansvarsområde.

Heid Snekvik kommer fra stilling som utviklingssjef i reklamebyrået Amfi Kreativ AS, som hun har bygget opp fra 1 til 16 ansatte, som daglig leder i årene 2005-2010. Heid har gjennom sin stilling i byrået også vært hovedansvarlig kontakt mot Talgøs selskaper, og kjenner oss dermed fra før. Hun gleder seg stort til å ta fatt på jobben: «Dette må være drømmejobben for meg! Her får jeg bruke min kompetanse og erfaring fra tidligere i en allsidig jobb og bidra i sentral posisjon i konsernets videre utvkling. Jeg er ydmyk for den muligheten jeg har fått, og vet jeg har mye nytt å lære av en stab som jobber i høyt tempo og som har innovasjon som sitt varemerke. Jeg ser fram til å finne min plass blant mine nye, kompetente kolleger i Todalen, og håper jeg med min bakgrunn også har et og annet å tilføre dem.»

Konsernsjef Terje Talgø er svært fornøyd med å ha fått på plass avtalen med Heid Snekvik, som blir å finne med kontoradresse Todalen fra 1. oktober. «Dette var en funksjon vi i Talgøkonsernet var på jakt etter å fylle, så timingen her var glimrende. Vi vet hva Heid står for og føler oss sikre på at hun vil tilføre oss fornyet kraft på et område vi trenger å forbedre oss på.»

Publisert: 8. juli 2010, 10:06