Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Bli medlem i Todalen IL du også!

Elinor Bolme Laurdag 15. april 2017

Idretten i Norge bestemte en tid tilbake at et felles medlemsregister skulle etableres. Idrettsstyret fikk i oppgave å iverksette bestemmelsene, og kom med en forskrift gjeldende fra 01.01.2014. Siste frist for iverksetting av klubbene var 31.12.2016.

Todalen IL valgte i fjor høst å benytte KlubbAdmin, som er et gratis elektronisk medlemssystem for idrettslag, utviklet og eid av Norges Idrettsforbund.

Forskriften krever at en kontingent skal betales for hvert enkelt medlem. Av den grunn ble det tradisjonelle Familiemedlemskapet i Todalen IL avskaffet på Årsmøtet 2017. Årsmøtet vedtok en ny kontingent på kr. 150,- per person. Kontingenten skal betales for hvert enkelt medlem i Todalen IL.

Todalen IL har i mange år benyttet Familiemedlemskap som et alternativ til flere enkeltmedlemskap innen samme familie fram til og med 18 års dagen. Men her framkommer det ikke hvem som er/ har vært medlemmer. I tillegg er det kanskje flere som ønsker å bli medlem, som per i dag ikke er registrert i medlemslistene våre.

Oppfordrer derfor alle som ønsker å bli, eller fortsatt ønsker å være medlemmer, og som ikke har mottatt faktura, om å ta kontakt. De som har mottatt faktura for medlemskontingent, og ikke ønsker å være medlem, ber vi også om å ta kontakt slik at de tas vekk fra listene.

Todalen IL ønsker selvsagt så mange medlemmer som mulig, og håper at alle som føler tilknytning til bygda og laget melder seg inn.

For registering av nye medlemmer, trenger idrettslaget:

Navn

Fødselsdato

Adresse

e-postadresse

Telefon/ mobil

Innmelding/ utmelding sendes til: michal.heimlund2@svorka.net

Alternativt sms: 90 88 30 91

Publisert: 15. april 2017, 22:59