Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Beste stand – nok ein gong!

Elinor Bolme Onsdag 29. januar 2020

Det er sesong for dei store byggevaremessene nå utover våren. For tiden er Talgø MøreTre på XL Bygg si fagmesse på Lillestrøm med sin stand av utvalgte produkter i MøreRoyal®. Og dei aller fleste veit at da er det ikkje mange som kan slå dei når det gjeld både planlegging av messeområdet og gjennomføring av dei mange kundemøta i løpet av ei hektisk messe.

Dette har nok ein gong resultert i prisen «Beste stand» som salgsteamet med salgssjef Brynjar Ansnes Moe i kveld har motteke av arrangørjuryen . Talgø gjer seg bemerka med planlegging, gjennomføring og informasjon kombinert med kunnskap og kompetanse. Denne vekas salgsteam har bestått av nemnte Ansnes Moe, saman med Frode Kvist, Roger Luneborg og Jon Hasselgård.

Markedsavdelingen på Talgø har full kontroll på den minste detalj, som resulterer i nok en pris sammen med god fagkunnskap av selgarane. 

Jon Olav Roaldset og Bjørn Sæterbø har stått for montering av standen som i stor grad er gjenbruk fra «Bygg Reis Deg» messa før jul. -Ja, pris for den også!

Nytt fra den siste messen er samarbeidet med Halvor Bakke. Han er no ein MøreRoyal® ambassadør. Alle foto Talgø MøreTre.

Publisert: 29. januar 2020, 23:13