Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Besøk av butikktjuv av det profesjonelle slaget

Jon Olav Ørsal Måndag 30. mars 2020

Laurdag hadde Matkroken besøk av ein butikktjuv av det profesjonelle slaget.  Vedkomande var imidlertid attkjent og etterkvart avslørt, men vedkomande fekk nok med seg litt tobakksvarer før han storma ut av butikken, fortel handelsmann Nordvik.  – Alt skjedde fort, men politiet vart kontakta, og det blir det nok oppretta sak på bakgrunn av det som skjedde, sier Ola Dalsegg ved Surnadal lensmannskontor.

Handelsmann Nordvik gjenkjente butikktjuven som fikk det travelt med å kome seg ut… Foto: Jon Olav Ørsal

Butikken har fleire overvakingskamera, så det er fleire opptak av vedkomande – både utafor og inne i butikken. Vi legg ut info og bilde i systemet til politiet, samtidig som det informert om framgangsmåte og metodar.  – Vi ser av videoopptaka at dette er ein av det profesjonelle slaget som passer seg for overvakingskamera og som parkerer bilen slik at det er lett å stikke av dersom han blir oppdaga.  -Det er nok mange slike som opererer i Norge, men vi skal gjera kva vi kan for å oppklare dette og prøve å unngå at slik kan skje igjen, seier Dalsegg.

Butikken har fleire overvakingskamera både ute og inne, og har gode videoopptak av den profesjonelle butikktjuven. Politiet har fått hand om videomaterialet. Foto: Jon Olav Ørsal

Publisert: 30. mars 2020, 10:40