Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

BBK tar sikte på seier mot Halsa

Elinor Bolme Torsdag 31. mars 2016

Fredag 15. april kl. 11.00 blir det et lokaloppgjør i Innebandy mellom Halsakameratene mot Bårdshaugen Ball-Klubb utenfor kantina på sjukeheimen i Surnadal. På begge lagene er det brukere fra sykehjemmet, dagsenteret og omsorgsboliger, skriver Folkehelsekoordinator i Halsa, Trine Kristiansen Glåmen i en epost i dag.

Innebandykampene foregår sittende i en ring og det trenes en gang i uka både i Halsa og i Surnadal og ledes av henholdsvis to gamle kolleger; fysioterapeutene Trine Kristiansen Glåmen (Halsa) og Conny Hübner (Surnadal). Ansatte på dagsentrene og frivillige er med og drar lasset, slik at disse ukentlige treningene kan gjennomføres.

Premien er en flott vandrepokal, som Surnadalslaget sikret seg i fjor, og som Halsakameratene nå iherdig ønsker å kapre. Surnadal sjukeheim stiller med middag på hele gjengen etter kampen og Halsakameratene som leier seg minibuss, får støtte fra Venneforeninga til transporten.

innebandy i surnadal 2 2015

Spillerne gleder seg til turneringa og er spent på resultatet, for selv om gjennomsnittsalderen er over 80 år, så er det ekstra stas å vinne et slikt lokaloppgjør.

Dette er andre året vi gjennomfører denne turneringa og vi tror det er unikt i Norge, at noe slikt skjer, skriver Trine.

Bildene er hentet fra www.trollheimsporten.no og er fra fjorårets turnering.

 

Publisert: 31. mars 2016, 19:35