Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Barneteater på kulturhuset onsdag

Elinor Bolme Fredag 8. mai 2015

Barneteatret Vårt kommer med «Mannen i pappesken» til Surnadal kulturhus onsdag 13. mai. Dette er enn varm, rørende og humoristisk historie som handler om å overvinne frykten for det som skremmer oss. Dette er en historie som mange vil kjenne seg igjen i. Hvem av oss har vel ikke noe vi er redd for? Men som Mumitrollet så klokt sier: Det er ingen kunst å være modig – hvis man ikke er redd.

Det var en gang en mann som var redd for alt. Han starter derfor med å putte alt han er redd for i en boks slik at han ikke kan se det. Da blir det ikke fullt så skremmende lenger.Men etterhvert som det blir flere og flere bokser, innser han at den eneste måten å overleve på er å putte seg selv inn i en boks. Og slik lever han.Helt til en dag da det kommer en fremmed og setter seg utenfor boksen hans. Litt etter litt får den fremmede ham til å se verden igjen, og han innser at det kanskje finnes en bedre måte å leve livet på enn inni en boks. Og at det kan være fint og få litt hjelp på veien.

Som instruktør og skaper av forestillingen har vi vært så heldig å få med oss Andy Manley som også to ganger tidligere har arbeidet for Barneteateret Vårt. Første gang med den magiske og kritikerroste forestillingen «Hvit», senere med «Paddetryne», som han har vært med og utviklet.

Les mer, se bilder og videotrailer på www.teatretvart.no

«Nydelig og vart om å tre ut av det trygge» og terningkast 5, sa Sunnmørspostens anmelder etter premieren.

Først publisert: 8. mai 2015, 16:13 - Sist oppdatert: 7. mai 2015, 20:18