Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Bare Egil Band til Surnadal

Bare Egil Band til Surnadal

Elinor Bolme Sundag 31. juli 2011

Fredag 26. august kommer enmannsbandet Bare Egil Band til Surnadal kulturhus for ein av 12 spesialkonserter. I den anledning etterlyses det etter en person som kunne tenkt seg å opptre med Egil på scenen. Konserten skal filmast, fordi NRK skal laga ein dokumentar rundt den planlagte turneen.

Her kan du lese pressemeldinga i høve konserten.

I eposten fra Karstein Telstad på kulturhuset skriv han :»Er no på jakt etter en som skal på scenen og spille sammen med Egil, på et rart instrument. Antrekket skal vi bestemme, et hjem der han får komme å spise middag skal vi finne, samt en person han får intervjue om bygda og folket. Vi får også en spesialskrevet sang om Surnadal. Til høsten blir det en TV-serie på NRK i beste sendetid. Skal vi få plass der må vi sikkert ha noe ekstra å by på.»

Det fenomenale einmannsorkesteret Bare Egil Band er først og fremst kjent for sine festlige tekster og sin fengande musikk, ikkje minst gjennom burleske klassikere som ”Arne går mot døra”, ”Tagging”, ”Sko” og ”Politimester Egil”. Men etter han var vikar i Nytt på nytt ein rekke gonger har teorien om at frontmannen Egil Hegerbergs også har et enormt potensial som fjernsynsunderholdar vunnet stadig større fotfeste. Nå skal denne tesen settast på alvorlig prøve når han for første gong tildeles ein serie i beste sendetid på NRK høsten 2011.

Publisert: 31. juli 2011, 10:33