Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Bankslettå åpna.

Bankslettå åpna.

Elinor Bolme Laurdag 12. juni 2010

I dag kunne ordfører Mons Otnes klippe snora for den offesielle opningen av IL Søya sitt nye fotballanlegg på Søyabanen. Et topp moderne kunstgressanlegg har siden oppstart i midten av mai gradvis vokst seg ferdig der den tidligere grusbanen lå. 

Leder i IL Søya, Lars Inge Kvande roste en driftig anleggsgjeng for den flotte jobben som har blitt gjordt utover våren for å ferdigstille anlegget, som til slutt fikk en kostnad på underkant av en million kroner. Navnet «Bankslettå» kjem seg naturleg nok av at Surnadal Sparebank er laget sin hovudsponsor.

Mange var møtt opp for å gratulere idrettslagget med denne nyanskaffelsen, både i form av sponsorer, lokale idrettsalg og fotballkretsen.  Etter gaveoverrekkelser ble det litt mer løssluppen stemning da straffesparkkonkurransen ble dratt i gang. Amfi stilte med keeper fra Surnadal sitt A-lag, mens Mons Otnes, Liv Dalsegg, Terje Talgø, Rolv Lysø, Lars Inge Kvande og  Evy Austad fra fotballkretsen skulle forsøke å score på han. Dette resulterte i nærmere 10 000 kroner i klubbkassa til IL Søya.

Etterspå ble den første fotballkampen sparket i gang mellom G10 lagene på Kvanne og vårt eget fra Todalen. Utover dagen ble det også spilt en jentekamp og en småguttekamp.

Under kan du se flere bilder fra åpningen. Alle foto Elinor Bolme.

Publisert: 12. juni 2010, 16:27