Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Bankmila og Torgdagen blir 25. juni – som en del av Laksedagene 2022

Jon Olav Ørsal Fredag 10. juni 2022

Bankmila, som er et samarbeidsprosjekt mellom Surnadal I.L. og Sparebank1 Nordmøre, blir i år arrangert lørdag 25. juni, som en del Laksedagen forteller Liv Dalsegg frå Sparebank1 Nordmøre. En del av laksedagene er også Torgdagen som arrangeres denne lørdagen. Rent praktisk er opplegget slik som vi har skissert nedenfor.

Bankmila
Bankmila har 3 klasser: Konkurranse, Mosjon og Barneklasse.
Kl. 11.00 starter Mosjonsklassen, kl. 11.30 er det klart for Minibankmila for de minste. Dette er en rute på ca 1 km – Bårdshaugen rundt.
Kl. 12.00 er det start for konkurranseklassen. Det er åpnet for påmelding i klassene mosjon og konkurrranse, og påmeldingen finner du i arrangementet som ligger på facebook og heter Bankmila.
For Minibankmila er det påmelding ved sekretariatet selve dagen.
 
Det er premier til alle som deltar, og i konkurranseklassen får de beste gavekort fra Sport1. Vi har også uttrekkspremier som de som deltar i mosjon og konkurranse kan vinne.
Det er Surnadal IL som er arrangør av dette, sammen med SpareBank 1 Nordmøre. Skigruppa i SIL står for gjennomføring av arrangementet.
 
Torgdagen
Torgdagen går fra kl 10-16. Her har det alt meldt seg ca 20 utstillere, men det er plass til flere. – Det er en fin blanding av lokale og utenbygds, mye forskjellig mat, og håndverk. Og litt av hvert av annet også, forteller Liv Dalsegg i Sparebank1 Nordmøre.
 

Publisert: 10. juni 2022, 09:00